www.lasithi-holidays.net

The sunny site of Crete

Home
Plaatsen
Stads-plattegronden
Paleokastro

Dit is wat je noemt een prettig plaatsje, de toeristen die hier komen zijn echte individualisten en dat merk je. Geen party in de avond, leuk publiek in de taveerne's en overdag lekker aan het strand of en dat is de grote knaller hier  surfen.
Grappig is dat Peleokastro de afgelopen jaren een complete wending in het toersime heeft meegemaakt, waren het vroeger de luiaards die amper van hun ligbed af kwamen vandaag zijn het de actievelingen die de lokale bevolking levendig en lenig houden. Hiervoor danken zij enkele Oostenrijkse jongeren die hier een surfschool zijn begonnen en nu de hotspot zijn hier ter plekke.
Natuurlijk wordt het door de lokale bevolking niet gezegd, maar wij insiders weten beter. Paleokastro heeft naast het surfen natuurlijk nog veel meer te bieden en denk nou niet van ik surf niet dus ik heb daar niets te zoeken, Paleoakstro heeft voor een ieder iets, wil je lekker luieren, dan zijn er fraaie zandstranden, er is fraaie accommodatie, leuke restaurants, het is een leuke basis om het oosten verder te verkennen. Voor ons is dit gebied top.