Lasithi, niet voor niets de "Sunny side of Crete", heeft verreweg de meeste uren zon per dag en een heel lang zomers seizoen.
Zelfs in de winter komt de temperatuur zelden onder de 15 graden.
De plaatsen in Lasithi zoals Ierapetra (de meest zuidelijke plaats van Europa) garanderen u zondermeer een perfecte temperatuur gedurende het hele jaar.
Kijk voor een uitgebreid weerbericht en statistieken op de weerpagina van deze site.

LASITHI HOLIDAYS
Lasithi, de provincie in het oosten van Kreta, heeft u enorm veel te bieden.
Het is dan ook de provincie die nog nauwelijks is verpest door het massatoerisme, u treft hier nog het authentieke Kreta aan.
U vindt hier de meest luxe hotels op Kreta en tegelijkertijd simpele en lowbudget accommodaties.
Een ding hebben ze echter gemeen: de traditionele gastvrijheid waar Kreta zo beroemd om is.
U bent in Lasithi geen toerist, u bent Xenia, een vreemdeling of gast die welkom is en wat zij ervaren delen ze graag met u.
Toen Nikos Kazanthakis zijn eerste voet op Kreta zette omschreef hij dat gevoel als iets mystieks en een gevoel van thuis zijn.
Wij (de makers van deze website) hebben hetzelfde ervaren, het gevoel van thuis zijn onder vrienden.
Een vakantie in Lasithi biedt u veel: behalve dan het massatoerisme. U moet niet in Lasithi zijn voor het partygevoel, daarvoor zijn er andere plaatsen op Kreta.
Wilt u echter genieten van de schoonste stranden, een fraaie ongecultiveerde natuur en van de traditionele Kretenzer keuken waar Kreta immers zo beroemd om is, dan is Lasithi de juiste plek voor u. Kortom een vakantie zoals u het zich had voorgesteld en thuiskomen met veel nieuwe ontdekte wijsheden.

Wij wensen u heel veel kijk- en voorbereidingsplezier toe op deze website en misschien graag tot ziens.www.lasithi-holidays.net

The sunny site of Crete

HomeOver ons
Accommodaties
Autoverhuur      Actief
Temperatuur     Eilanden            Stranden   Map                  Plaatsen   Archeologie         Musea      Kloosters                   Grotten     Flora & fauna
Kretenzer keuken             Olijfolie
Kontakt                           Nuttige links