www.lasithi-holidays.net

The sunny site of Crete

Home
Accommodatie
Prijs
Meer informatie of reserveren


Individueel rondreizen in Lasithi met een huurauto.

Niets is natuurlijk leuker om Lasithi te verkennen. Lasithi te ervaren in uw eigen tempo en die dingen te zien die u leuk vindt. Zoals u op het bovenstaande kaartje kunt zien, hebben wij voor u de meest uitgebreide route samengesteld.
Dit zijn echter de grote lijnen. Wij stellen, samen met u, uw individuele reis samen. Deze is natuurlijk afhankelijk van uw wensen: of u ook wilt genieten van de natuur, cultuur, archeologie, steden of musea. Als u uw rondreis wilt onderbreken, verlengen of bijvoorbeeld beginnen of beëindigen met een paar dagen strandvakantie, is dit natuurlijk ook mogelijk.
Dit typeert nu juist onze specialiteit in het organiseren van rondreizen.
Laat u zich door Lasithi Holidays in Lasithi rondleiden, wij kennen Lasithi  immers als onze broekzak.
Wij stellen samen met u uw rondreis samen, rekening houdende met uw interesses.
U verblijft in uitstekende 3 sterren hotels, op basis van logies en ontbijt.
Uw auto staat voor u klaar bij aankomst op de luchthaven van Heraklion.
Afhankelijk van uw keuze verblijft u de eerste nacht in Heraklion.Dit is een goede manier om uw reis te beginnen, vooral wanneer u wat later op de dag of in de avond aankomt.
Na uw boeking ontvangt u van ons het reisschema dat wij samen met u hebben opgesteld.
Hierin treft u niet alleen de uitgebreide routebeschrijvingen aan, maar ook:
de belangrijkste bezienswaardigheden waar u op uw route langskomt,
de bezienswaardigheden in uw standplaats en de door ons geadviseerde restaurants, winkels en items waarvan wij menen dat u deze beslist moet zien.
Door de jaren heen hebben wij erg veel contacten in Lasithi opgebouwd. Het kan dus ook voorkomen dat wij u tijdens uw reis adviseren om hier en daar eens langs te gaan voor bijzondere informatie. Gasten die via Lasithi Holidays rondreizen hebben nu eenmaal op bepaalde plaatsen een streepje voor, profiteer hiervan.
Daarnaast ontvangt u van ons een 24uurs service telefoonnummer, zodat u ons altijd kunt bereiken.
Op deze wijze haalt u het maximum uit uw vakantie en u bent goedkoper uit.
De combinatie van de route, de auto en de hotels zijn door ons met de meeste zorg samengesteld.
Tijdens uw rondreis heeft u eventueel ook nog de mogelijkheid om uw route te veranderen. U bent bijvoorbeeld op een plaats waar u graag iets langer wilt blijven. Een telefoontje is genoeg en wij gaan ons best doen dit voor u te regelen.
U ziet dat individueel rondreizen in Lasithi met Lasithi Holidays niet alleen het rijden van plaats naar plaats is, Nee, wij maken u deel van de Kretenzer samenleving op een manier zoals u dit wilt.
Rondreizen met Lasithi Holidays is een individuele manier van vakantie vieren, terwijl u, op de achtergrond, veel zorg uit handen wordt genomen.

Klik op het kaartje voor een vergroting van de map over Lasithi