Colofon

www.Lasithi-holidays.net is een website van bookingskantoor Greece-Holidays, gevestigd in Nederland en staat  ingeschreven  bij de KVK te Amsterdam, onder nummer 34162102.

Als Kreta kenners bij uitstek hebben wij deze site voorzien van de meest relevante informatie en wij menen dan ook dat deze website uniek is in haar soort.
Alle bestemmingen, locaties en producten zijn door ons zelf bezocht, gecontroleerd of ontworpen.
Door onze vele contacten en relaties is het voor u mogelijk geworden om tegen uiterst gunstige voorwaarden een auto of accommodatie te boeken.
U treft op deze website items aan die u nergens op het web zult vinden. Ze zijn uniek in soort, plaats en mogelijkheden.
Alle boekingen worden door onszelf verwerkt.
www.Lasithi-holidays.net  is een website die u de gelegenheid geeft om uw vakantie van tevoren te plannen, te boeken en/of om u voor te bereiden op een geweldige Kreta vakantie!
Wij wensen u met deze website veel plezier vooraf en natuurlijk een heel prettig verblijf op Kreta.

Disclaimer
Wij hebben veel zorg besteed aan de nauwkeurigheid van de informatie op deze website. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit fouten in de verstrekte informatie en/of de uitvoering door derden.

www.lasithi-holidays.net

The sunny site of Crete

HomeOver ons
Appartementen  Hotels
Villa’sIndividuele rondreis
Autoverhuur      Actief
Temperatuur     Eilanden            Stranden   Map                  Plaatsen   Archeologie         Musea      Kloosters                   Grotten     Flora & fauna
Kretenzer keuken             Olijfolie
Algemene voorwaarden     Kontakt                    Nuttige links